Bestill take away fra Coyo i Oslo sentrum. Vi tilbyr en av byens beste meksikanske menyer, med råvarer av høy kvalitet og spennende smakssammensetninger.

Coyo er en restaurant som tilbyr autentisk meksikansk mat midt i Oslo by. Vårt mål er å gi deg byens beste meksikanske småretter og en smaksopplevelse du sent vil glemme. Reserver bord eller bestill take away i Oslo sentrum i dag.

tacos coyo

Autentisk meksikansk mat

Meksikansk mat stammer fra et av verdens største kjøkken, og er bygget på lange tradisjoner fra møtet mellom spansk og europeisk matkultur. De grunnleggende trekkene i meksikansk kokkekunst stammer fra det prekolumbianske kjøkken, som bruken av tortilla og chilli. Selv om vi Norge er mest kjent med taco, byr det meksikanske kjøkken på langt mer enn dette. 

Coyo Restaurant er stolt over å tilby Osloborgere meksikansk mat på sitt beste. For å sikre deg den autentiske opplevelsen er alle råvarer nøye utvalgt, og rettene er satt sammen av vår meksikanske kokk Christian Lopez. Slik kan vi garantere dere en smaksopplevelse utenom det vanlige. 

Les også: Bar Oslo sentrum

Nyt meksikansk mat hjemme eller på farten

Bestill meksikansk take away i Oslo sentrum hos Coyo, og få autentisk meksikansk mat rett hjem i egen stue. Enklere blir det ikke. 

Totopos

Totopos er en typisk meksikansk forrett bestående av tortillachips, gjerne servert med tomatsalsa, guacamole og ostesaus. Dette er en klassisk smårett. Den fungerer like godt som forrett og som snacks på deling. Vår spesialitet er tortillachips med rød salsa, men du kan også kjøpe guacamole som tilbehør ved siden av. 

Burrito

Burrito er en meksikansk rett som består av hvetetortilla med diverse fyll og serveres som en wrap. Det som kjennetegner en burrito er at den er fylt med velsmakende kjøttprodukter, gjerne biff, kylling eller svin. Annet vanlig fyll er ris, bønner, grønnsaker og ost. 

Hos Coyo kan du velge mellom saftig kylling og vegetar, begge fylt til randen av komplimenterende fyll og smaker. 

Jarrito

For å sette prikken over i-en på måltidet kan du bestille med en brus fra Jarrito. Dette er et meksikansk brusmerke som er kjent for sine naturlige og fruktige smaker. Brusen inneholder også betydelig mindre kullsyre enn amerikansk og europeisk brus. 

Velg mellom Jarritos Guava, Jarritos Mandarin, Jarritos Mango og Jarritos Ananas. 

Meksikansk take away i Oslo sentrum

Coyo er din lokale meksikanske restaurant i Oslo, og vi gir deg en meksikansk kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Vi tilbyr take away for deg som bor i Oslo sentrum. Perfekt dersom du ønsker å nyte et godt måltid hjemme. Du kan enten hente maten i restauranten eller bestille hjemlevering – alt etter ditt behov. 

Bestill take away i Oslo sentrum ved å komme innom restauranten, ring på 23 68 75 57 eller bestill via Foodora. 

Reserver bord for å oppleve vår fulle meny

For å virkelig komplementere den meksikanske maten med rett stemning, bør du ta turen innom restauranten vår på Sørenga. Tar du turen innom restauranten får du også mulighet til å smake en rekke andre retter. 

På restaurantens meny finner du klassikere som: 

  • Ceviche
  • Taquito
  • Flauta
  • Quesadilla
  • Tostada

I tillegg har vi som enhver annen meksikansk restaurant med respekt for oss selv utformet et par spesialiteter a la Coyo:

  • Barbacoa Sharing: Marinert- og langtidsstekt lam med guajillo og ancho-chili. 
  • Puerco Noche Buena: Sursøt «pulled pork», ancho-chili, chipotle, løk og koriander. 
  • Molcajetes: En tradisjonell og rustikk rett servert i en glovarm molcajete av lavastein. Velg mellom 5 ulike smaker. 

Disse rettene er perfekte å dele mellom to. Ta turen innom for å oppleve noe av det beste det meksikanske kjøkken har å by på. 

Uansett om du besøker restauranten eller bestiller maten hjem, ser vi frem til å høre fra deg. Opplev Coyo og meksikansk mat på sitt beste, du også!